Algebehandling og rensning af tag og fliser i Nordjylland

Vi renser og behandler tage, fliser og murværk. Vi tilbyder også imprægnering af fliser og fugning med nyt sand. Vi er din Nordjyske garanti for kvalitet.

Beskriv din opgave og få et uforpligtende tilbud


  Du kan få håndværkerfradrag hos os

  Du har mulighed for at få håndværkerfradrag for fliserensning af terrasser, indkørsler m.m. (rensning af tagrender giver ikke fradrag). Du kan få et fradrag op til 6.200 kr. pr. person i husstanden for arbejdslønnen.

  Læs mere hos Skat

  Rensning af fliser


  Vi er ikke som de andre
  Vi tilbyder flisernes og imprægnering af fliser og belægningssten i hele Nordjylland. Hvor andre kommer forbi med en lille højtryksspuler, kommer vi med den helt store vogn. Vi benytter os altid af varmt vand for at give et bedre og flottere resultat på få timer.

  Hvordan fungere det?
  Med vores professionelle udstyr fjernes flisepest, alger og andre uønsket belægninger. Herefter får fliserne en desinficering således det modvirker fremtidige grønlige belægninger. Som noget ekstra ordinært imprægnere vi fliserne efter få dage således overfladen beskyttes bedst muligt og mindsker begroninger. Til sidst tilføjer vi nyt fugesand i form af sand eller stenmel.

  Vi benytter
  Det kalder vi god service..!

  Algebehandling af tag


  Træt af alger på taget?
  De fleste tage bliver trætte og kedelige med tiden. Med en algebehandling fra os, får du et flot tag, som forlænger tagets levetid. Vi sørger for at du nemt og hurtigt slipper af med de grimme alger, mos, svamp og andet skidt der gror på taget. Vi benytter os af det bedste udstyr på markedet og sørger altid for at kvaliteten og ordentligheden er helt i tops.

  Derfor skal du ikke vente med algebehandling af tag
  Mange husejere vælger først at få taget algebehandlet når "skaden" er sket. I stedet ville det være smartere med en årlig algebehandling således man sikre at taget aldrig bliver angrebet. Hvis ikke problemet tages alvorligt kan det forsage frostsprængninger af taget, vandgennemtrængninger og at tagsten og tagplader forskubbes.

  Skal vi give dig et uforpligtende tilbud?


  3

  Gode grunde til

  Hvorfor du skal vælge os

  Om opgaven er stor eller lille tager vi altid vores kunder seriøse og de opgaver vi påtager os. Det vil sige at du får altid en kvalitet som er i top og vi forlader ikke opgaven før du er tilfreds.

  Jeg sørger altid for at kvaliteten er helt i top og ryder altid pænt op efter mig. Jeg efterlader folks ting i en ordentlig stand og respektere at jeg er på andres ejendom.


  Vi udføre altid vores arbejde med det bedste udstyr på markedet. Dette er med til at sikre et 100% perfekt resultat som du bliver glad for.


  Vi sætter en stor ære i at udføre vores opgaver til kunden med tilfredshed som vores højeste prioritet. Så vi går ikke før du er tilfreds.

  [s201_bai id="1"]

  Dygtig og professionel algebehandling og rensning


  Sug og Spul er utrolig kvalitetsbevidst og serviceminded overfor kunden hvilket er rart at forlade kunden hvor begge parter er tilfreds. Med vores mange års erfaring ved vi hvad det kræver at give fliserne/taget deres oprindelige pæne udtryk tilbage.

  Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og har samtidig en respekt for miljøet.

  Få et uforpligtende tilbud fra Thomas

  Tryk på den nedenstående knap, og udfyld formularen så kontakter vi dig snarest muligt

  Billeder af vores arbejde

  Her kan du se et lille uddrag af det arbejder vi har lavet for andre. Vi sørger altid at forlade vores opgaver med 100% tilfredshed

  Hør på vores kunder


  Meget tilfreds med Sug og Spul

  Thomas vendte hurtigt tilbage på min forespørgsel og fandt hurtigt tid til opgaven. Han gik metodisk til værks, ryddede op efter sig selv, og svarede løbende på spørgsmål og afsluttede sit arbejde med råd til hvordan vi forebygger lignende situationer i fremtiden. Jeg er fuldt ud tilfreds med Thomas arbejde 👍😊Morten Olesen