Brug for nyt tag eller nyt gulv
i Esbjerg og omegn?

Hos Rohde & Toft er vi specialister i at bygge nyt tag og lægge nyt gulv. Vi respektere dig og din bolig, og går aldrig på kompromis med kvalitet. Vi tør at gå helt tæt på med loop.

Beskriv din opgave og få et uforpligtende tilbud


  Vi tilbyder dig

  Hos Rohde & Toft kan vi hjælper dig med stort set alle former for tømrerarbejde. Vi er specialister i tagarbejde og gulvarbejde. Vi kan dog også klarer alle andre typer tømreropgaver. Tøv ikke med at kontakte os, vi vil meget gerne give dig et uforpligtende tilbud.

  Nyt tag


  Brug for et nyt tag?
  Hos Rohde & Toft tilbyder vi tagarbejde af højeste kvalitet. Om opgaven er lille eller stor, sørger vi altid for at resultatet bliver af højeste kvalitet med præcision. Vi tør at gå helt tæt på med loop. Vi stiller vores ekspertise såvel som arbejdskraft til rådighed når det handler om et nyt tag.

  Vi kan klarer stort set alle typer tagopgaver, alt ligefra tagsten, decratag, pladetag, ståltag og Eternittag.

  Nyt gulv


  Trænger boligen til et nyt gulv?
  Rohde & Toft er erfarne tømrere og tilbyder et godt håndværk med professionel sparring igennem hele processen. Ingen opgave er for stor eller lille for os, vi tilbyder en skræddersyet løsning, der passer til netop dit behov og ønsker.

  Vi respektere altid dig og din bolig og kan tilbyde mange forskellige typer af kvalitetsgulve.


  3

  Gode grunde til

  Hvorfor du skal vælge os

  Vores målsætning er at levere tagarbejde med fokus på præcision og perfektion. Vi sætter en stor ære i et godt stykke håndværk.

  For os betyder ordentlighed en stor del af vores arbejde. Vi overholder altid vores aftaler, kommer til tiden og rydder ordentligt op efter vores arbejde er fuldført.


  Vi sætter en stor ære i at have et tillidsfuldt og godt samarbejde med dig som kunde. Vi går ikke før du er 100% tilfreds med vores arbejde.


  Vi er et kompetent og kvalificeret team bestående af faglig dygtige og håndværkere. Vi lægger stor vægt på at vores arbejde bliver udført efter de højeste faglige standarder.

  Dygtig og professionel tømrer til dit næste byggeprojekt


  Rohde & Toft er en lokal virksomhed bestående af dygtige og faglærte tømrere. Vi har stor ekspertise indenfor vores felt og sørger altid for at udføre et stykke arbejde som du bliver glad for nu og i fremtiden.

  Som kunde hos Rohde & Toft er en aftale en aftale. Vi er 100% kvalitetsbevidste og sørger for at detaljerne er i orden, når vi udfører tømrerarbejde. Vi udfører både store som små byggeprojekter.

  Få et uforpligtende tilbud på en tømreropgave

  Tryk på den nedenstående knap, og udfyld formularen så kontakter vi dig snarest muligt

  Billeder af vores arbejde

  Her kan du se et lille uddrag af det arbejder vi har lavet for andre. Vi sørger altid at forlade vores opgaver med 100% tilfredshed

  Hør på vores kunder


  Meget tilfreds med Rohde & Toft

  Vi er super glade for vores nye tag og vinduer 🙌🏽 I november stod vi med et stort hul i taget, vi kontaktede Rohde og Toft som var hurtige til at komme med et tilbud og de fik hurtigt dækket taget til og var løsningsorienteret omkring de forhindringer der måtte være undervejs 👍🏼Melanie Birkelund