Nybyg & renovering
i hele Nordjylland

Nordbo tømrer & snedker er en nyopstartet nordjysk tømrervirksomhed, vi udfører professionelle opgaver i hele Nordjylland.

Beskriv din opgave og få et uforpligtende tilbud


    Vi tilbyder dig

    Hos Nordbo tømrer & snedker kan vi hjælper dig med stort set alle former for tømrerarbejde. Vi er specialister i nybyg, . Tøv ikke med at kontakte os, vi vil meget gerne give dig et uforpligtende tilbud.

    Brug for et nyt hus?
    Hos Nordbo tømrer & snedker tilbyder vi tømrerarbejde af højeste kvalitet. Om opgaven er lille eller stor, sørger vi altid for at resultatet bliver af højeste kvalitet med præcision. Vi tør at gå helt tæt på med loop. Vi stiller vores ekspertise såvel som arbejdskraft til rådighed når det handler om nybyg. Kontakt os i dag og få et helt uforpligtende tilbud på nybyg.

    Trænger din bolig til en kærlig hånd?
    Nordbo tømrer & snedker er erfarne tømrere og tilbyder et godt håndværk med professionel sparring igennem hele processen. Vi har stor erfaring med renovering af huse og vil gerne give dig et uforpligtende tilbud og tjek..


    3

    Gode grunde til

    Hvorfor du skal vælge os

    Vores målsætning er at levere tømrerarbejde med fokus på præcision og perfektion. Vi sætter en stor ære i et godt stykke håndværk.

    For os betyder ordentlighed en stor del af vores arbejde. Vi overholder altid vores aftaler, kommer til tiden og rydder ordentligt op efter vores arbejde er fuldført.


    Vi sætter en stor ære i at have et tillidsfuldt og godt samarbejde med dig som kunde. Vi går ikke før du er 100% tilfreds med vores arbejde.


    Vi er et kompetent og kvalificeret team bestående af faglig dygtige og håndværkere. Vi lægger stor vægt på at vores arbejde bliver udført efter de højeste faglige standarder.

    Dygtig og professionel tømrer til dit næste byggeprojekt


    Nordbo tømrer & snedker er en lokal virksomhed bestående af dygtige og faglærte tømrere. Vi har stor ekspertise indenfor vores felt og sørger altid for at udføre et stykke arbejde som du bliver glad for nu og i fremtiden.

    Som kunde hos Nordbo tømrer & snedker er en aftale en aftale. Vi er 100% kvalitetsbevidste og sørger for at detaljerne er i orden, når vi udfører tømrerarbejde. Vi udfører både store som små byggeprojekter.

    Få et uforpligtende tilbud på en tømreropgave

    Tryk på den nedenstående knap, og udfyld formularen så kontakter vi dig snarest muligt

    Billeder af vores arbejde

    Her kan du se et lille uddrag af det arbejder vi har lavet for andre. Vi sørger altid at forlade vores opgaver med 100% tilfredshed

    Hør på vores kunder


    Meget tilfreds med Nordbo tømrer & snedker

    Her skal stå en kunde udtalelse eventuelt. og en helt masse tekst der fortæller omkring jer og alle jeres værdier 🙂 Melanie Birkelund