Rensning af fliser, tage og murværk


i Aalborg, Hjørring, Frederikshavn, Jammerbugt og Brønderslev kommune.

Vi hjælper med flotte tage, fliser, terrasser og murværk.
Vi tilbyder også imprægnering af fliser og fugning med nyt sand.

Din Nordjyske garanti for kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud fra Thomas


Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

Godt veludført arbejde til en fair pris

Efter mange tusinde opgaver bag mig af renseopgaver, spulinger og slamsugninger har jeg en masse erfaring, som jeg netop kan bruge til, at løse din opgave og give dig/jer en god service på rensning, spuling og slamsugning.

Du kan få håndværkerfradrag hos os

Du har mulighed for at få håndværkerfradrag for fliserensning af terrasser, indkørsler m.m. (rensning af tagrender giver ikke fradrag). Du kan få et fradrag op til 6.200 kr. pr. person i husstanden for arbejdslønnen.

Læs mere hos Skat

Vi bruger kun det bedste udstyr. Hvor andre kommer forbi med en lille højtryksspuler, kommer vi med den helt store vogn. Det betyder du får flotte fliser, som ser ud som nye. Vi spuler og algebehandler og vil du have et langtidsholdbart resultat imprægnerer vi også fliserne.

De fleste tage bliver trætte og kedelige med tiden. Med en behandling fra os, får du et flot tag, som forlænger tagets levetid. Vi sprøjter skum ud over taget, som ødelægger alger og andre vækster som eksempelvis mos på taget.

En medtaget terrasse er ikke særlig indbydende. Med en behandling fra os vil du få fjernet alger effektivt, men fortsat uden træværket tager skade.

Fugning med nyt sand, rensning af murværk og imprægnering af fliser.

Intet projekt er for stort eller for småt

Om opgaven er stor eller lille tager vi altid vores kunder seriøse og de opgaver vi påtager os. Det vil sige at du får altid en kvalitet som er i top og vi forlader ikke opgaven før du er tilfreds.

Vi er ikke blandt de billigste men blandt de bedste.

Få et uforpligtende tilbud fra Thomas


Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

Hvad siger vores kunder?

Hvorfor lytte til os, når du kan lytte til vores kunder..

Rasmus Engsig


Varm anbefaling herfra. Ud over hurtig udrykning og rigtig god service, var Thomas også god til at vejlede og give råd til vedligehold, jeg er ovenud tilfreds.

John Berthelsen


En rigtig god oplevelse.
Punktlig, professionelt udført arbejde. Skulle jeg få behov senere, er der ingen tvivl om hvem jeg kontakter.

Charlotte Steffensen


Så god behandling og hjælp. Følte ikke han havde travlt med at komme videre og gav gode råd med på vejen. Vil til en hver tid anbefale Thomas til andre.