diamantboring og diamantskæring på hele Sjælland

Vi borer og skærer i alt, såsom væg, gulv, asfalt og beton. Vi tilbyder vores service på hele Sjælland og Storkøbenhavn.

Beskriv din opgave og få et uforpligtende tilbud


Få pris indenfor 30 minutter

  Vores udførelse er til perfektion


  Vi er eksperter i diamantboring og diamantskæring af alle slags hårde materialer på Sjælland. Med over 20 års erfaring er vores professionelle håndværkere blandt branchens mest kompetente. Vi stræber efter at levere fejlfrie resultater og sikre 100% kundetilfredshed.

  Kort sagt er målet med diamantboring og -skæring at opnå den ultimative præcision. Traditionelle slagbor skaber kraftige rystelser, der kan beskadige både materialet og de omkringliggende elementer.

  3

  SOLIDE GRUNDE TIL

  AT VÆLGE OS

  Lad os overbevise dig om, hvorfor vi er det ideelle valg som din samarbejdspartner indenfor diamantboring og -skæring i alle slags matrialer:

  Vores mere end 20 års erfaring i branchen gør os til en af de mest kompetente virksomheder, når du skal have udført opgaver inden for diamantboring og -skæring.


  Vi udfører professionelt håndværk med det bedste udstyr på markedet, hvilket sikrer et perfekt resultat hver gang.


  Vi har kundetilfredshed som vores højeste prioritet og arbejder utrætteligt for at opnå 100% tilfredshed i alle vores opgaver.

  Vi tilbyder dig

  Med vores bedste udstyr på markedet kan vi tilbyde diamantskæring og diamantboring i alle type opgaver. Om det er boring til VVS-installationer, huller til el-installationer, ventilationer eller skæring i beton, mursten, asfalt eller noget helt andet, så er vi altid klar til at hjælpe.

  Vi anvender diamanter til boring, da det er den mest præcise og skånsomme metode. Diamantboring sikrer minimal risiko for vibrationer og brud på fundamentet. Vi har det nødvendige udstyr og ekspertise til at bore præcise huller i hårde materialer som beton, granit og asfalt.

  Vi er specialister i diamantskæring i hårde materialer som beton, granit og asfalt. Ved hjælp af diamantskæring opnår vi præcise snit uden at beskadige omgivelserne. Vi bruger kun det bedste udstyr og teknikker for at sikre et professionelt resultat.

  Vi tilbyder professionel wireskæring på hele Sjælland. Med 20 års erfaring har vi ekspertisen til at udføre præcis skæring uden vibrationer. Vores udstyr er støjsvagt, effektivt og kraftfuldt, hvilket giver en optimal skæring. Vi tilbyder fair priser og garanterer 100% tilfredshed.

  Vi udfører professionel betonskæring og betonboring på hele Sjælland. Med mere en 20 års erfaring inden for skæring i beton og betonboring, sikre vi altid den højeste kvalitet, med 100% præcision. Når vi udfører betonboringer, benytter vi os altid af det bedste diamantboringsudstyr på markedet.

  Asfaltskæring udføres af meget erfarent personale med mange års erfaring. Med vores sammenlagt 20 års erfaring kan du stole på at arbejdet bliver udført med en stor præcision og forståelse for de eventuelle udfordringer, der kan opstå. Vi kan blandt andet udføre opskæring af asfalt i vejbaner, fortove og cykelstier. Vi mener selv at vi er de bedste på markedet med det rigtige udstyr.

  Vi tilbyder en effektiv vægskæring til dig, der ønsker at få gjort plads til nye døre, vinduer, store portåbninger, ventilations- eller installationsåbninger eller hjælp til at fjerne hele bygningsdele. Vores store fokus på kvalitet og præcision er med til at sikre et godt resultat. Vi bruger en fastgjort sav og kan save igennem alle hårde vægtyper.

  Få et uforpligtende tilbud på diamantskæring eller diamantboring

  Tryk på den nedenstående knap, og udfyld formularen så kontakter vi dig snarest muligt

  Hør på vores kunder


  Konge behandling af DiamantXperten

  Jeg har fået en konge behandling af en medarbejder fra DiamantXperten. Deres medarbejder(som jeg desværre ikke kan genkalde navner på) var professionel fra første øjeblik. Han forstod, at han var inde i et fungerende hjem, der ikke havde behov for unødigt støv, støj og larm. Jeg er meget imponeret over den professionelle behandling jeg/vi fik. Godt gået DiamantXperten.Christian Bigum

  Flinke og behagelig at samarbejde med

  Ringede rundt til 3-4 firmaer, da jeg skulle have boret nogle huller i et gammelt hus, der skulle have mere luft i kælderen. DiamantXperten var langt det billigste og hurtigste til at give et tilbud. Opgaven viste sig at være en del mere omfattende end ventet, da vi fandt flere udfordringer, men tillægget var beskedent. Deres mand var i øvrigt vældig flink og behagelig at samarbejde med. Kan kun anbefales.Daniel Brøns

  Virkelig god service

  Michael var meget behagelig og hjælpsom i telefonen. Jeg fik en virkelig god pris for rilleskæring til stikkontakter på 90 kvm lejlighed. Det var tilmed en hastesag, som Diamantxperten trådte til med 2 mand, indenfor få dage og løste til UG. Den bedste håndværker oplevelse jeg har haft. Michael og Diamantxperten får mine varmeste anbefalinger. Tak til jer 😊Jens Ahlsten Herlevsen