diamantboring og diamantskæring på hele Sjælland

Vi borer og skærer i alt, herunder vægge, gulve, asfalt og beton. Vi tilbyder også gulvslibning. Vores service dækker hele Sjælland og Storkøbenhavn

Beskriv din opgave og få et uforpligtende tilbud


Få pris indenfor 30 minutter


  Vores udførelse er til perfektion

  Vi er eksperter i diamantboring og diamantskæring af alle slags hårde materialer på Sjælland. Med over 20 års erfaring er vores professionelle håndværkere blandt branchens mest kompetente. Vi stræber efter at levere fejlfrie resultater og sikre 100% kundetilfredshed.

  Uanset om det er præcise diamantboringer eller nøjagtige diamantskæringer i granit, mursten, beton eller noget helt andet, så er vi klar til at tage opgaven. Vi forpligter os til at levere arbejde af højeste kvalitet og sørge for, at du bliver tilfreds med resultatet.

  3

  Gode grunde til

  at vælge os

  Lad os overbevise dig om, hvorfor vi er det ideelle valg som din samarbejdspartner indenfor diamantboring og -skæring i alle slags matrialer:

  Vores mere end 20 års erfaring i branchen gør os til en af de mest kompetente virksomheder, når du skal have udført opgaver inden for diamantboring og -skæring.


  Vi udfører professionelt håndværk med det bedste udstyr på markedet, hvilket sikrer et perfekt resultat hver gang.


  Vi har kundetilfredshed som vores højeste prioritet og arbejder utrætteligt for at opnå 100% tilfredshed i alle vores opgaver.

  Vi tilbyder dig

  Med vores bedste udstyr på markedet kan vi tilbyde diamantskæring og diamantboring i alle type opgaver. Om det er boring til VVS-installationer, huller til el-installationer, ventilationer eller skæring i beton, mursten, asfalt eller noget helt andet, så er vi altid klar til at hjælpe.

  Vi specialiserer os i præcis og skånsom diamantboring, der minimerer risikoen for vibrationer og skader på fundamentet. Vores erfarne team anvender topmoderne udstyr til at bore i hårde materialer som beton, granit og asfalt, hvilket sikrer nøjagtige og rene resultater.

  Som eksperter i diamantskæring, garanterer vi præcise snit i hårde materialer som beton, granit og asfalt uden at skade omgivelserne. Vi benytter de bedste teknikker og udstyr for at opnå professionelle resultater hver gang.

  Vores erfarne team udfører professionel betonboring på Sjælland med præcision og avanceret diamantboringsudstyr. Med over 20 års erfaring sikrer vi højeste kvalitet i hver boring.

  Vi tilbyder nøjagtig betonskæring på Sjælland, og benytter de nyeste teknikker og diamantskæringsudstyr til at sikre præcise resultater hver gang.

  Vores team af erfarne fagfolk udfører præcis asfaltskæring, herunder i vejbaner, fortove og cykelstier. Vi er stolte af vores samlede 20 års erfaring og vores evne til at imødekomme udfordringer med det bedste udstyr på markedet.

  Vi tilbyder skræddersyet vægskæring for at skabe nye åbninger til døre, vinduer og mere. Med et stærkt fokus på kvalitet og præcision sikrer vi, at hver opgave udføres med største omhu, ved hjælp af præcisionsudstyr til at skære igennem alle typer hårde vægge.

  Vores specialister i gulvslibning anvender moderne udstyr for at forny beton og andre gulvtyper med minimal støvudvikling og maksimal effektivitet.

  Med 20 års erfaring tilbyder vi effektiv wireskæring på Sjælland. Vores støjsvage, kraftfulde udstyr sikrer optimal skæring uden vibrationer, og vi forpligter os til at levere arbejde af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

  Få et uforpligtende tilbud på diamantskæring eller diamantboring

  Tryk på den nedenstående knap, og udfyld formularen så kontakter vi dig snarest muligt

  Hør på vores kunder


  Konge behandling af DiamantXperten

  Jeg har fået en konge behandling af en medarbejder fra DiamantXperten. Deres medarbejder(som jeg desværre ikke kan genkalde navner på) var professionel fra første øjeblik. Han forstod, at han var inde i et fungerende hjem, der ikke havde behov for unødigt støv, støj og larm. Jeg er meget imponeret over den professionelle behandling jeg/vi fik. Godt gået DiamantXperten.Christian Bigum

  Klart de billigste og hurtigste

  Ringede rundt til 3-4 firmaer, da jeg skulle have boret nogle huller i et gammelt hus, der skulle have mere luft i kælderen. DiamantXperten var langt det billigste og hurtigste til at give et tilbud. Opgaven viste sig at være en del mere omfattende end ventet, da vi fandt flere udfordringer, men tillægget var beskedent. Deres mand var i øvrigt vældig flink og behagelig at samarbejde med. Kan kun anbefales.Daniel Brøns

  Høj service, og super professionel og pålidelig

  Kanon dialog op til opgaven skulle udføres med helt gennemsigtig pris. Dukkede op efter aftale på slaget 8 og selvom der var et par små udfordringer hen af vejen pga. omstændighederen, blev de løst med et smil og endte i et perfekt resultat. Super fedt arbejde og med godt humør - kan 100% anbefales.Jan

  Store ros herfra

  Venligt betjent af Michael når aftale skulle træffes og det tog kun en uge fra bestillingen til i dag, hvor arbejdet blev udført til UG. Punktuelt, meget professionalt og til min store overraskelse var der ikke et gram støv i huset efter det 100mm Ø hul i det 300 mm tyk ydervæg var færdig. Store ros herfra, jeg ved præcis hvor jeg skal ringe en anden gang.Rosangela

  Virkelig god service

  Michael var meget behagelig og hjælpsom i telefonen. Jeg fik en virkelig god pris for rilleskæring til stikkontakter på 90 kvm lejlighed. Det var tilmed en hastesag, som Diamantxperten trådte til med 2 mand, indenfor få dage og løste til UG. Den bedste håndværker oplevelse jeg har haft. Michael og Diamantxperten får mine varmeste anbefalinger. Tak til jer 😊Jens Ahlsten Herlevsen