Mekaniker tilbud
I KØBENHAVN & OMEGN

Behold garantien med godkendt serviceeftersyn hos CBH. Finder vi fejl eller mangler under servicen kontakter vi dig med en pris inden vi fortager os mere!

Modtag et gratis tilbud på serviceeftersyn  Få et serviceeftersyn af højeste kvalitet


  CBH Auto & El Specialisten har mere end 30 års erfaring med serviceeftersyn og generelt mekanisk arbejde for personbiler og varevogne. Hos os er du ikke blot et nummer i køen, vi sætter en ære i at levere en god service med kundernes sikkerhed i fokus. Ydermere er vi et alsidigt autoværksted med erfaring inden for alle bilmærker, modeller og årgange.

  Har du derfor brug for et serviceeftersyn med en god og gennemsigtig pris uden ekstra regninger, så udfyld formularen her på siden eller giv os et kald, så vil vi med glæde give dig et uforpligtende tilbud.

  3

  Gode grunde til

  Hvorfor du skal vælge os

  Vi har mere end 30 års erfaring i branchen, og vi er en af de mest kompetente virksomheder i branchen. Vi skaber fejlfrie resultater med 100% tilfredse kunder.

  Din bil serviceres af vores dygtige specialister med mere end 30 års erfaring. Vi er veluddannede og passionerede for vores fag, hvilket kan ses på vores kundetilfredshed.


  Finder vi nogle fejl eller mangler under servicen af din bil, fortager vi os selvfølgelig ikke mere før nærmere er aftalt.


  Vi sætter en stor ære i at udføre vores opgaver til kunden med tilfredshed som vores højeste prioritet

  Dette kan vi også tilbyde

  Med det rette måleudstyr, reservedele af højeste kvalitet og godkendte væsker så beskytter vi din bil optimalt og sikkert. Vores mange års erfaring og speciale gør at vi ved præcis hvad det kræver for at servicere en bil bedst muligt. Ønsker du at se og høre hvad vi kan tilbyde så læs nedenfor og/eller udfyld formularen her på siden, så vil vi med glæde tage en uforpligtende snak.

  Vi hos CBH Auto & El Specialisten har vi mere end 30 års branchekendskab og specialviden, og dermed har vi også en stor erfaring med klargøring til syn. Vi gennemgår dit køretøj således den kan blive godkendt til syn.

  Vi tilbyder hurtig professionel rudeskift på alle personbiler og varebiler. Uanset hvilken glasskade din bil har kan vi hjælpe dig med at løse problemet. Vi har erfaring med alle bilmærker, modeller og årgange. Så din bil vil altid være i trygge hænder hos os.

  Mange aircondtion- og klimaanlæg taber årligt 10% af sit kølemiddel, og får dermed nedsat køleevne. Det er derfor vigtigt med periodisk airconservice. Vi er eksperter i at udskifte kompressorer, kondensatorer og mange andre dele knyttet til aircondition.

  Har du ikke fundet det du har brug for hjælp til. Så tøv ikke. Vi kan klare alle former for mekaniker opgaver og vil meget gerne tage en uforpligtende snak med dig.

  Få et uforpligtende tilbud på blandt andet et serviceeftersyn hos CBH

  Tryk på den nedenstående knap, og udfyld formularen så kontakter vi dig snarest muligt

  Hør på vores kunder


  Behagelig oplevelse

  Tusinde tak for en behagelig oplevelse og den gode pris. Jeg kan ikke sætte en finger på deres arbejde. De er super venlige og ekstrem hjælpsomme. Jeg kan kun anbefale andre at bruge CBH. Det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger jerRené Mieritz

  Fantastisk service af Seat

  Jeg havde problemer med at mit vindue ikke kunne rulle ned og havde været ved nogle forskellige mekanikere dog uden held. Jeg tog en snak med Carsten fra CBH og han vidste lige præcis hvad problemet var.. Og minsandten, efter blot 20 minutter havde han fundet fejlen. Kan 100% anbefale at bruge CBH og vil helt klart benytte mig af ham fremadrettet...! Victor Mortensen