Omfugning & puds
i København og omegn

Hos Byggeselskabet C.F. Hansen har vi specialiseret os inden for facaderenovering heriblandt omfugning og puds, men vi fortager alt inden for murerarbejde.

Beskriv din opgave og få et uforpligtende tilbud


  Vi tilbyder dig

  Vi løser mureropgaver i hovedstadsområdet og på Sjælland.
  Vi udfører en bred vifte af mureropgaver både for privat og erhverv. Vi har specialiseret os inden for facaderenovering, heriblandt omfugning/fugning og puds af murværk.

  Omfugning


  Tid til omfugning af murværk?
  Hos Byg C.F. Hansen er vi eksperter i at renovere dit murværks fuger, for at opnå en facade med et flot og æstetisk helhedsindtryk. Ved en omfugning forlænger du også murværkets levetid.

  Hvis dit murværk døjer med huller i fugerne eller trænger til en god facaderenovering, så tøv ikke med at kontakte os. En omfugning gør en stor forskel på husets udtryk. Du kan få dit slidte murværk til at se helt nyt, solidt og sundt ud. Hos Byg C.F. Hansen har specialiseret os inden for faget og er bygget på høj faglig kvalitet.

  Vi vil meget gerne give dig et helt uforpligtende tilbud.
  Udfyld formularen og bliv ringet op inden for kort tid.

  Puds


  Tid til en god facaderenovering?
  Hvis dit hus trænger til en god facaderenovering så lad Byg C.F. Hansen hjælper dig. At have en velholdt facade er vigtigt, da det er med til at gøre huset mere modstandsdygtigt overfor det danske vejr. Vi har kompetente og imødekommende medarbejdere som sætte en ære i at hjælpe dig med at give dit hus et flot og æstetisk helhedsindtryk.

  Vi klarer mange opgaver inden for puds, se en liste nedenfor:
  • Vandskuring
  • Sækkeskuring
  • Tyndpuds
  • Finpuds
  • Grovpuds


  3

  Gode grunde til

  Hvorfor du skal vælge os

  Der findes mange utrolig dygtige håndværkere.
  Dog mener vi at der er for få der følger fremtidens udvikling og bygger med fokus på bærdygtighed. C.F. Hansen er bygget på kvalitet og miljøbevidsthed.

  Vi vægter ordenlighed meget højt og respektere at vi arbejder og befinder os på din ejendom. Vi kommer til tiden og ryder altid pænt op efter os selv.


  Vi er bygget af en filosofi om at det skal være muligt at bygge bæredygtigt uden at det behøver at koste kunderne mere. Vi benytter os af organiske materialer, der gør huset åndbart og sikrer et sundere indeklima.


  Vores team er bestående af en god håndfuld dygtige og kvalificeret medarbejdere. Vi benytter os af det rigtige værktøj og sætter også stor vægt på bærdygtighed.

  Vi bygger bæredygtigt og ansvarligt


  Hos C.F. Hansen går vi meget op i at alle mand er glade for deres arbejde. Fordi glade medarbejdere skaber gode resultater. Vores team er derfor bestående af imødekommende og høj kvalificerede medarbejdere.

  Så skal du bruge et murerfirma, der er miljøbevidste uden det koster kunden mere. Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til at give dig et helt uforpligtende tilbud. Hos os er en aftale en aftale. Vi sørger for at detaljerne er i orden og går ikke før du er 100% tilfreds.

  Du er også meget velkommen til at se videoen her på siden. Vi håber at høre fra dig.

  Få et uforpligtende tilbud på en mureropgave

  Tryk på den nedenstående knap, og udfyld formularen så kontakter vi dig snarest muligt

  Billeder af vores arbejde

  Her kan du se et lille uddrag af det arbejder vi har lavet for andre. Vi sørger altid at forlade vores opgaver med 100% tilfredshed

  Hør på vores kunder


  Faldefærdig mur i carport

  Byg CF Hansen udbedrede en faldefærdig mur i vores carport. Det blev ikke bare udført knivskarpt og hurtigt af venlige håndværkere, der ryddede fornemt op efter arbejdet - muren blev kalkspartlet efter gode, håndværksmæssige traditioner. Det klæder virkelig vores lidt over 100 år gamle hus, at arbejdet er lavet med omhu og kærlighed, præcis som man ville have gjort, da det blev opført.Lasse Rimmer