Privat rengøring til hele hjemmet

Hos B.T.Cleaner sørger vi altid for at komme ud i alle krogene. Vi kører til opgaver på hele Sjælland og sætter en ære i at levere en kvalitet der er i top.

Beskriv din opgave og få et uforpligtende tilbud


  Vi tilbyder dig

  Vi løser en bred vifte af rengøringsopgaver. Vi er specialister i rengøringsbranchen, og kan klare alt fra privat rengøring, erhvervsrengøring, institutionsrengøring og til- og fraflytningsrengøring. Tøv ikke med at kontakte os, så vi vil meget gerne give dig et uforpligtende tilbud.

  Privat rengøring


  Trænger dit hjem til en kærlig hånd?
  BT Cleaner er erfarne indenfor rengøringsbranchen og tilbyder et godt stykke arbejde med rengøring i topklasse. Som boligejer kan rengøring til tider være en torn i øjet, vi kan rengøre hele din bolig, således du har tid til alt det andet. Vi har stor erfaring med rengøring og vil gerne give dig et uforpligtende tilbud.


  3

  Gode grunde til

  Hvorfor du skal vælge os

  Vores målsætning er at levere rengøring med fokus på perfektion. Vi sætter en stor ære i et godt stykke håndværk.

  For os betyder renlighed en stor del af vores arbejde. Vi lever af at gøre rent, og det gør vi også når vi er ud hos dig. Vi efterlader altid lokalerne som da vi ankom - blot renere.


  Vi sætter en stor ære i at have et tillidsfuldt og godt samarbejde med dig som kunde. Når vi er hos dig som kunde, har vi kun fokus på opgaven, og ønsker ikke at forstyrre. Dog går vi ikke før du er tilfreds med vores arbejde.


  Vi er et meget kompetent og kvalificeret team bestående af mange års erfaring fra rengøringsbranchen. Vi lægger stor vægt på at vores arbejde bliver udført efter de højeste faglige standarder.


  DYGTIG OG PROFESSIONEL RENGØRING TIL DINE LOKALER


  BT Cleaner er en virksomhed placeret i København, vi kører dog på hele Sjælland. Vi har stor ekspertise indenfor vores fagområde og sørger altid for at udføre et stykke arbejde som du bliver glad for nu og i fremtiden, således har vi altid tilfredse kunder.

  Som kunde hos BT Cleaner er en aftale noget vi går meget op i. Vi er 100% kvalitetsbevidste og sørger for at detaljerne er i orden, når vi udfører rengøringen. Vi udfører både store som små rengøringer.

  Få et uforpligtende tilbud på rengøring

  Tryk på den nedenstående knap, og udfyld formularen så kontakter vi dig snarest muligt